Wie is Frederik

Leuk dat je me beter wil leren kennen.
Ik ben opgegroeid in Amersfoort en woon daar al mijn hele leven.

Als medewerker helpdesk iWLZ ben ik dagelijks bezig met het technische gedeelte van de WLZ. Onder te het technische gedeelte verstaan we, de afkeur bekijken van berichten van zorgaanbieders.

Frederik wandelt

Naast mijn werk ben ik veel buiten te vinden. In 2015 had ik mezelf tot doel gesteld om 1000 kilometer te wandelen om zo geld op te halen voor het Kinderen van de Voedselbank.

Ik wandel met name georganiseerde wandeltochten en eigen gemaakte routes.  Deze zijn tussen de 15 en de 30 kilometer.

Hoe ontstond deze passie

Mijn wandelpassie is 10 jaar geleden ontstaan. Samen met een vriend van mij hadden we gezegd dat we de Nijmeegse 4daagse gingen wandelen. Daar gaat een hoop vrije tijd in zitten en je gaat dan veel wandelen. Het beviel me eigenlijk wel. Helaas hebben we toen nooit uitgelopen.

Ik ben veel blijven wandelen. Het geeft mij rust en is het voor mij een heerlijke uitlaat klep. Nu is mijn vader dit jaar overleden en ben ik weer gaan wandelen. Mijn zusje kwam toen met het idee om samen de Nijmeegse 4daagse te gaan wandelen. Uiteraard heb ik toen ja gezegd en zijn nu dus weer lekker aan de wandel.

 

Mijn blog

Via deze blog wil ik jullie laten meegenieten van de wandelingen die ik maak om tot 50 kilometer te komen.

Vind je het leuk om een keertje mee te wandelen? Stuur mij dan een bericht via de contactpagina